LÆDERBETRÆK – SÅDAN BEVARER DU DEN LUKSURIØSE FØLELSE

læderbetræk

Få ting i en bil signalerer luksus og elegance som velholdt læderindtræk. Men skind og læder slides, især på grund af kulde og kraftige temperaturændringer. Derfor er det nødvendigt at passe på dit læderindtræk – så holder det sig friskt og luksuriøst i mange år fremover.

Mange tror, ​​at et læderbetræk er uforgængeligt, men det er ikke rigtigt. Selvom skind og læder er naturligt slidstærke materialer, der kan holde til mange års hyppig brug, skal du passe på betrækket for at holde det pænt. Et velholdt betræk gør bilen mere behagelig at sidde i og øger gensalgsværdien.

Hvor ofte du skal rense sæderne afhænger af, hvor meget du bruger bilen. For de fleste er en gang om året nok. Førersædet er det sted, der slides mest – så det kan være godt at gøre det rent en ekstra gang i løbet af året.

Det er vigtigt, at du bruger de rigtige produkter, når du renser et læderbetræk. Undgå opløsningsmiddelbaserede produkter som opvaskemiddel og sæbe.

Ved rengøring af læderbetræk skal du starte med at støvsuge sædet grundigt med et mundstykke med en blød børste. Målet er at fjerne alt løst snavs og støv, der kan ridse læderet.

Når betrækket er helt rent vaskes det med læderrens eller et andet passende produkt. Forhast ikke imprægneringen af sæderne, arbejd produktet ordentligt ind med bløde cirkulære bevægelser. Brug gerne en børste. Lad produktet sidde i et par minutter, før du tørrer det af.

Næste trin er at tørre læderrensen af ​​med en blød klud, såsom en mikrofiberklud eller et udvasket håndklæde. Sørg for at bruge en fnugfri klud, når du tørrer af.

Påfør derefter læderbeskyttelsescreme eller tilsvarende produkt. Påfør et tyndt lag, lad det sidde efter anvisningen på emballagen og tør herefter det overskydende af.

Har du fået en skade eller en plet på betrækket, kan det ofte ordnes. Test rengøringsmidlet på et begrænset område, før du arbejder på resten af ​​polstringen. Og arbejd forsigtigt; det er bedre at massere pletten end at gnide.

Vi ses på vejen!