STENSLAG – SÅDAN KAN DU MINDSKE SKADEN

stenslag

At få stenslag er desværre en del af billivet, det er næsten umuligt at undgå. Men det behøver hverken at være dyrt eller kompliceret at reparere dem, så længe du handler hurtigt. Hos Ryds bilglas udbedrer vi de fleste stenslag på cirka 30 minutter – og byder på kaffe og Wi-Fi imens.

De fleste bilejere har oplevet at få stenslag. Og mange besværer sig ikke med at reparere det – hvilket kan være både dyrt og farligt. Et ubehandlet stenslag kan udvikle sig til en revne, der både fører til dårligere udsyn og nedsætter trafiksikkerheden, fordi forruden er en bærende del af bilens konstruktion.

Reparation af et stenslag betales af dit forsikringsselskab. Du betaler kun en selvrisiko, der varierer mellem 0 og 200 kroner afhængig af, hvilket forsikringsselskab du har. Du behøver ikke kontakte forsikringsselskabet;hos Ryds bilglas tager vi os af alt – fra reparation til administration.

Formålet med at reparere et stenslag er at undgå, at det udvikler sig til en revne. Er der en revne i forruden, er den både sværere og dyrere at reparere. Derudover har det en større miljøbelastning. Du kan læse mere i vores artikel Udskiftning af rude – når bilruden ikke kan repareres. Selv ældre stenslag kan være svære at reparere, og reparationen er mere synlig, fordi snavs, støv og fugt er trængt ind i skaden.

Sørg for at bestille vores gratis stenslagsplaster, som du sætter på stenslaget hurtigst muligt. Plastrene beskytter mod, at snavs og fugt trænger ind i skaderne og svækker forruden. Bestil gerne et kort med stenslagsplaster til at opbevare i handskerummet i tilfælde af uheld.

Procedurer i tilfælde af stenslag:

Påfør et stenslagsplaster så hurtigt som muligt. Du kan bestille dem gratis her.
Book reparation direkte på vores hjemmeside.

Vi ses på vejen!